2521046880 4ο ΧΛΜ ΔΡΑΜΑΣ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, Δράμα xaralampidis.panagiwtis@yahoo.gr
hero image

 

 

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
SUPER PARTS ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Εισαγωγές - Εμπορία - Ανταλλακτικών Αυτοκινήτων Παντός Τύπου


Η εταιρεία SUPER PARTS, με έδρα την Δράμα, δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και την εμπορία μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων μηχανικά αλλά και φανοποιίας. Ιδρύθηκε το 2017, με στόχο να προμηθεύεται πάντα αξιόπιστα ανταλλακτικά και να τα αποστέλλει άμεσα σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. 

Με την εμπειρία που διαθέτουμε στο χώρο του αυτοκινήτου έχουμε εξοπλίσει πλήρως  τις  εγκαταστάσεις μας, αφού διαθέτουμε τεράστια γκάμα ανταλλακτικών που, συνεχώς αυξάνεται. Επίσης η εταιρεία αποτελείται και από άρτια ειδικευμένο προσωπικό το οποίο είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμο να σας εξυπηρετήσει. Χάρη σε όλα τα παραπάνω εξελισσόμαστε καθημερινά με σκοπό να σας παρέχουμε ολοκληρωμένες αλλά και ποιοτικές υπηρεσίες.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικότερα όλα τα ανταλλακτικά που διαθέτουμε και στην σελίδα μας στο car.gr και αφού επιλέξετε αυτό που χρειάζεστε να επικοινωνήσετε μαζί μας και εμείς να κάνουμε την αποστολή του άμεσα στον χώρο που θα μας υποδείξετε. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Με συνέπεια & επαγγελματισμό

Προμηθευόμαστε πάντα ελεγμένα ανταλλακτικά αυτοκινήτου και τα παρέχουμε με εγγύηση στους πελάτες μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ
  Καινούργια Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων
  Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων
  Συμβουλές για Ανταλλακτικά
  Ανταλλακτικά Μικρών Φορτηγών
  Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων Παντός Τύπου
  Αποστολή Ανταλλακτικών σε Ελλάδα και Κύπρο
 
Η εταιρεία SUPER PARTS αποτελεί μία σίγουρη λύση για εσάς και την αγορά ανταλλακτικών αυτοκινήτου παντός τύπου στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς αλλά και με γραπτή εγγύηση σχεδόν για όλα μας τα προϊόντα. 

Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες εταιρείες προκειμένου να προμηθευόμαστε κορυφαίας ποιότητας ανταλλακτικά για να μπορούμε να παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών στους πελάτες μας.
 
 
 
 
 
 
 
Διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό, η εταιρεία μας, αποτελεί εγγύηση για τα ανταλλακτικά αυτοκινήτου που χρειάζεστε για την επισκευή ή την αναβάθμιση του οχήματός σας.
Στόχος της εταιρείας μας είναι να προμηθευόμαστε αξιόπιστα ανταλλακτικά και ταυτόχρονα παρέχουμε υπηρεσίες φανοποιίας και βαφής στο συνεργείο μας.
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Για οποιοδήποτε ανταλλακτικό χρειάζεστε και εμείς θα σας εξυπηρετήσουμε άμεσα